MrSeeba Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Witam, Mam na sprzedaż telefon komórkowy Xiaomi MI3 16Gb WCDMA w czarnym kolorze. Sprzęt zakupiony w połowie lipca 2014roku w sklepie ibuygou.com - świadczy to o 100% pewności co do oryginalności sprzętu. Obecnie działa na najnowszym oprogramowaniu Miui Polska v6. W skład zestawu wchodzi: * telefon Xiaomi MI3 16Gb WCDMA Black * Oryginalna ładowarka * Oryginalny kabel USB * Instrukcja obsługi * Oryginalne kartonowe pudełko z numerem IMEI GRATIS nieużywany MiKey w kolorze srebrnym Stan wizualny telefonu - idealny/jak nowy! Brak oznak użytkowania! Stan techniczny - telefon sprawny w 99% - do wymiany głośniczek rozmów (możliwość dopasowania z innych modeli popularnych marek; Sony, LG, Samsung) Sprzęt sprawny, działa bez najmniejszych problemów poza wyżej wspomnianym głośniczkiem rozmów. W trakcie połączenia głosowego nie słychać rozmówcy po przyłożeniu telefonu do ucha. Przy wybraniu trybu głośnomówiącego, można prowadzić rozmowy. Niestety nie mam na chwilę obecną możliwości odesłania sprzętu na naprawę gwarancyjną, ewentualnie naprawy na własny koszt w którymkolwiek z punktów serwisowych, stąd tak atrakcyjna cena! Telefon podlega rocznej gwarancji producenta! Zapewniam natychmiastową wysyłkę firmą kurierską! Możliwy także odbiór osobisty w Łodzi! Procesor Snapdragon 800 2,3GHz w wersji AB 2GB RAM Adreno 330 Wyświetlacz 5-calowy IPS Full HD 1080p 13MP kamerę z RAW i dual LED 16GB Cena 990zł do negocjacji Edytowane 10 Października 2014 przez DrDee
Khan Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Cenę mam sobie wywróżyć? I przydałoby się zdjęcie samego telefonu, średnio mnie obchodzi wygląd pudełka.
redkontakt Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Ha ha ha jaka atrakcyjna cena i gwarancja, której brak- temat do poprawienia lub zamknięcia
MrSeeba Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 Cena i zdjęcia telefonu dodane. Z góry przepraszam za ich jakość, ale na chwilę obecną nie mam pod ręką aparatu fotograficznego. Niemniej sprzęt jest w stanie idealnym, nie ma żadnych rys, obić, otarć - zarówno ekran jak i obudowa.
mtmwielgosz Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Wadliwy sprzęt w cenie nowego. Atrakcyjna cena... dla sprzedawcy.
Khan Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 @up przecież napisał, że do negocjacji i chyba zdaje sobie sprawę z tego, że nikt mu tego nie kupi za taką cenę.
MrSeeba Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Dla forumowiczów 900zł.
Elderbary Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 30 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi