Xax Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Siema, problem jaki mi się pojawił, jest w sumie jak w temacie, czyli od kiedy sobie zaktualizowałem do miui 10 na Nocie 2, nie mogę wyłączyć dźwięków messengera. Nie pomaga ani wyłączenie ich z poziomu samej aplikacji, ani wyłączenie dźwięków powiadomień w menu w opcjach. Dźwięk i tak się odtwarza. Ktoś miał może podobny problem i wie jak temu zaradzić? Edytowane 23 Września 2018 przez Xax
Gawithdh Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 Witam, podpinam się pod temat jednak u mnie jest w drugą stronę. Dźwięki nie działają (sms/Messenger). Po przywróceniu ustawień fabrycznych działają kilka dni i przestaja. Ktoś coś wie?
mrosi Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 17 godzin temu, Xax napisał: Ktoś miał może podobny problem i wie jak temu zaradzić? Jaki ROM?
mrosi Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi