ialath Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Co sądzicie o "szkle" na ekran? http://www.ibuygou.com/p-nillkin_xiaomi_redmi_note_nano_anti_burst_tempered_glass_protective_film-6147.html Czy rzeczywiście nie widać odcisków palców i się nie brudzi ? Czy może szkoda kasy i najlepiej kupić zwykłą folię? Edytowane 1 Października 2014 przez ialath
OutSideR Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 akurat te jest eleganckie, zadna folia nawet w gre nie wchodzi
ialath Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Wiem że jest eleganckie ale bardziej mnie interesuje czy praktyczne to znaczy czy nie widać odciśnięć palców na ekranie?
keiw Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Widać. Tego raczej nie da się uniknąć. Chyba, że ciągle ze ściereczką będziesz chodził i przecierał, lub kupisz specjalne rękawiczki Dodam, że lepiej kupić to szkło, niż folię. Edytowane 2 Października 2014 przez keiw
ialath Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Widać. Tego raczej nie da się uniknąć. Chyba, że ciągle ze ściereczką będziesz chodził i przecierał, lub kupisz specjalne rękawiczki Dodam, że lepiej kupić to szkło, niż folię. a miałeś do czynienia z takim szkłem?
keiw Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Mam takie szkło na Mi3W i na Redmi 1S, kupione na ibuygou wraz z tymi telefonami. Nie napisałem swojej opinii na zasadzie "tak myślę".
boober Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Również mam na mi4 takie coś i polecam.
Piotr Zamerski Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja z kolei mogę polecić szkło no-name, dużo tańsze ale jest ok. Pokrywa prawie cały ekran idealnie, dobrze reaguje na dotyk, łatwo się instaluje, ale niestety zostawia odciski palców - choć to ponoć wszystkie szkła tak mają. W promocji kupiłem sztukę po niecałe trzy dolary z bezpłatną ale długą wysyłką bo czekałem 5 tygodni. http://www.aliexpress.com/item/ultra-thin-Premium-2-5D-Tempered-Glass-For-xiaomi-red-rice-note-hongmi-note-5-5/2036500788.html
MatexN Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 A ja się spytam czy coś mogę zrobić z moim szkłem. Kupiłem od goldwaya za 10 usd, jednak podczas zakładania mi spadło i uwaliło sie w kurzu, da się to jakoś wyczyścić, czy kosz?
Rekomendowane odpowiedzi