Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wiem że jest eleganckie ale bardziej mnie interesuje czy praktyczne to znaczy czy nie widać odciśnięć palców na ekranie?

Posted (edited)

Widać. Tego raczej nie da się uniknąć. Chyba, że ciągle ze ściereczką będziesz chodził i przecierał, lub kupisz specjalne rękawiczki ;)

Dodam, że lepiej kupić to szkło, niż folię.

Edited by keiw
Posted

Widać. Tego raczej nie da się uniknąć. Chyba, że ciągle ze ściereczką będziesz chodził i przecierał, lub kupisz specjalne rękawiczki ;)

Dodam, że lepiej kupić to szkło, niż folię.

a miałeś do czynienia z takim szkłem?

Posted

Mam takie szkło na Mi3W i na Redmi 1S, kupione na ibuygou wraz z tymi telefonami.

Nie napisałem swojej opinii na zasadzie "tak myślę".

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ja z kolei mogę polecić szkło no-name, dużo tańsze ale jest ok. Pokrywa prawie cały ekran idealnie, dobrze reaguje na dotyk, łatwo się instaluje, ale niestety zostawia odciski palców - choć to ponoć wszystkie szkła tak mają. W promocji kupiłem sztukę po niecałe trzy dolary z bezpłatną ale długą wysyłką bo czekałem 5 tygodni. 

http://www.aliexpress.com/item/ultra-thin-Premium-2-5D-Tempered-Glass-For-xiaomi-red-rice-note-hongmi-note-5-5/2036500788.html

Posted

A ja się spytam czy coś mogę zrobić z moim szkłem.

Kupiłem od goldwaya za 10 usd, jednak podczas zakładania mi spadło i uwaliło sie w kurzu, da się to jakoś wyczyścić, czy kosz?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...