Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję dobrego kalendarza, dzięki któremu będę mógł dokładnie zaplanować czas. Kalendarz może być płatny lub darmowy.

Powinien posiadać możliwość:

-cyklicznego powtarzania wydarzeń (abym mógł wpisać w niego mój plan zajęć z uczelni, który jest taki sam co tydzień)

-umieszczania wyjątków w wydarzeniach cyklicznych (abym mógł zaznaczyć dni świąteczne, w których nie mam zajęć)

-umieszczania kilku zadań jednocześnie, tak aby w tym samym czasie mógł pokazywać dwa wydarzenia

-przypominania dźwiękiem o wcześniej zaplanowanych wydarzeniach

-umieszczenia na pulpicie ładnego i przejrzystego widgetu, najlepiej takiego na całą powierzchnię pojedynczego pulpitu, aby pokazywał plan dnia i dni miesiąca

-synchronizacji z aplikacją na komputer lub stroną internetową, aby można było dokonywać zmian w kalendarzu również z komputera

-"listę zadań na dziś" czyli taką listę, którą mógłbym każdego dnia zapełnić zadaniami, a następnie odznaczać wykonane czynności

-widgetu szybkiego dodania wydarzenia do kalendarza

Wiem, że może jest to wymagający opis, ale potrzebuję narzędzia, które pomoże mi jak najdokładniej zaplanować czas i przypomni o wszystkim co mam zrobić. Dziękuję za wszystkie propozycje :-) Przy podawaniu aplikacji prosiłbym o krótki opis i opinię jeżeli sami z niej korzystacie. I tak jak pisałem, cena nie ma znaczenia.

Opublikowano

Kalendarz googla daje prawie wszystkie te możliwości, wystarczy dobrze rozpisać wydarzenia. Simple callendar widget jest dobra opcja, chociaż w moim sgs+ , który miałem przed xiaomi był systemowo ten widget i działał rewelacyjnie, lepiej niż Simple. Jest jeszcze apka my stud Life, która daje sporo możliwości z planem zajęć itd, ale długo się wprowadza dane i, chyba lepsza jeśli chodzi o konfigurację, my class schedule.

Ale jeśli znajdziesz jakiś dobry kalendarz, to sam skorzystam.;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...