arekbeben Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Witam. Poszukuję dobrego kalendarza, dzięki któremu będę mógł dokładnie zaplanować czas. Kalendarz może być płatny lub darmowy. Powinien posiadać możliwość: -cyklicznego powtarzania wydarzeń (abym mógł wpisać w niego mój plan zajęć z uczelni, który jest taki sam co tydzień) -umieszczania wyjątków w wydarzeniach cyklicznych (abym mógł zaznaczyć dni świąteczne, w których nie mam zajęć) -umieszczania kilku zadań jednocześnie, tak aby w tym samym czasie mógł pokazywać dwa wydarzenia -przypominania dźwiękiem o wcześniej zaplanowanych wydarzeniach -umieszczenia na pulpicie ładnego i przejrzystego widgetu, najlepiej takiego na całą powierzchnię pojedynczego pulpitu, aby pokazywał plan dnia i dni miesiąca -synchronizacji z aplikacją na komputer lub stroną internetową, aby można było dokonywać zmian w kalendarzu również z komputera -"listę zadań na dziś" czyli taką listę, którą mógłbym każdego dnia zapełnić zadaniami, a następnie odznaczać wykonane czynności -widgetu szybkiego dodania wydarzenia do kalendarza Wiem, że może jest to wymagający opis, ale potrzebuję narzędzia, które pomoże mi jak najdokładniej zaplanować czas i przypomni o wszystkim co mam zrobić. Dziękuję za wszystkie propozycje Przy podawaniu aplikacji prosiłbym o krótki opis i opinię jeżeli sami z niej korzystacie. I tak jak pisałem, cena nie ma znaczenia.
anhorite Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Kalendarz googla daje prawie wszystkie te możliwości, wystarczy dobrze rozpisać wydarzenia. Simple callendar widget jest dobra opcja, chociaż w moim sgs+ , który miałem przed xiaomi był systemowo ten widget i działał rewelacyjnie, lepiej niż Simple. Jest jeszcze apka my stud Life, która daje sporo możliwości z planem zajęć itd, ale długo się wprowadza dane i, chyba lepsza jeśli chodzi o konfigurację, my class schedule. Ale jeśli znajdziesz jakiś dobry kalendarz, to sam skorzystam.
osekltd Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Ja używam kalendarza google + jako widget smooth calendar. _____________ Pozdrawiam OsekLtd
Rekomendowane odpowiedzi