TheWolf Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 Witam, Mój syn na początku sierpnia zainstalował nową wersję OS (akceptując to, co telefon automatycznie ściągnął). Jako, że mnie przy tym nie było nie wiem z jakiej wersji na jaką. Niestety po tym upgrade'ie telefon przestał być używalny. Startuje niby normalnie (tj. pokazuje logo MI), ale w momencie jak powinien się już uruchomić wyświetla tylko czarny ekran. Jedyne co można zrobić, to przejść do menu z trybem samolotowym, wyciszeniem, reboot'em i wyłączniem (po przytrzymaniu przycisku Power On/Off). Można także włączyć Recovery Mode (Power + Volume Up), w którym są "Reboot", "Wipe Data", "Connect with MIAssistant". "Reboot" z tego menu nic nie pomógł. "Wpie Data" nie sprawdzałem, jako że w miarę możliwości nie chciałbym tracić danych. Jak go przywrócić do życia? Jak wyżej, w miarę możliwości zachowując dane. Dziękuję za pomoc!
mrosi Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi