majki333 Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Ostatnio spędziłem trochę czasu szukając nowego wyświetlacza do mojego xiaomi 4x, ponieważ stary się stłukł . Cenny wahają się od 150 do nawet 400 za ekran co jest trochę przesadą. Z początku sam chciałem wymienić ekran bo widziałem, że są po 150 zł na allegro, ale okazało się, że mój znajomy naprawia telefony, więc za 250 naprawił mój telefon. Po odpaleniu telefonu zauważyłem, że kolory nie są tak żywe, są wyblakłe jest dosyć duża różnica . Mam możliwość zwrotu starego ekranu i pieniędzy tylko pytanie czy na prawdę tak trudno znaleźć dobry ekran do x4 . Gdzie mogę takowego znaleźć, są jacyś pewni dystrybutorzy ? Z tego co wyczytałem xiaomi nie udostępnia podzespołów. Edytowane 13 Września 2018 przez majki333
Kanio Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 udostepnia ja podejrzewam ze twój kolega jak przyklejal wyswietlacz to nie dobrze stary klej sciognol i wlazlo pod wyswietlacz i jest taki kolorowy mialem tak na samsungu to na autoryzowanym serwisie sie wysmiali i powiedzieli ze taki spec a niedokladnie zalozona na przyszlosc to do wrocławia wyslij i ci to zrobia przez dobry sprzet a nie wlasnymi rekami
majki333 Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Mogę prosić adres strony, bo nie bardzo wiem gdzie do Wrocławia Jeśli chodzi o ten ekran żebyś Cię bardziej mnie zrozumieli, wygląda to tak jakby jasność była ustawiona na 3/4 może nawet mniej (jest na full) . Edytowane 13 Września 2018 przez majki333
Kanio Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 spytaj tu http://micenter.pl/ ja oddawalem tutaj http://xiaomii.pl/ to jest serwis w krakowie i chłopaki maja pojecie o naprawach
HGO Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Problem podobny, zbita szybka wyświetlacza. Chłopaki z mi center od miesiąc nie mają wyświetlaczy. Polećcie dobry serwis...Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi