Wojtek. Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Witam od niedawna posiadam xiaomi mi a1, napotkałem pewien problem gdyż podczas wykonywania zdjęć w szczególności z bliskiej odległości aparat nie jest w stanie wyostrzyć zdjecia. Myślałem że jest to kwestia błędu w aktualizacji jednak po aktualizacji systemu nadal nic się nie zmieniło. Bardzo proszę o pomoc gdyż jest to bardzo uciążliwe.
Kamilkadze Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Czasem zrobić ostre zdjęcie z bliska nie jest łatwo, możesz wrzucić jakieś przykładowe? 1
Wojtek. Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) https://imgur.com/a/wf0laBN Wykonałem na zdjęcia jedno z użyciem lampy drugie bez, oświetlenie może nie jest zbyt dobre jednak inne aparaty poradziły by z wykonaniem takiego zdjecia. Kilku krotnie po przybliżeniu udało się uzyskać ostrość jednak bez przybliżenia nie jestem w stanie uzyskać ostrego zdjęcia. Edytowane 24 Września 2018 przez Wojtek.
Rekomendowane odpowiedzi