sinsk Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam mam problem. Mianowicie kupiłem telefon (używany). Miał zainstalowany jeden z nowszych softów. I niby wszystko działało poza przednim aparatem, z którego obraz jest zamglony i niewyraźny (nie ma foli:) Wszedłem w TWRP pobrałem najnowszy soft zrobiłem factory reset (instalacja nie działała z autoupdate). Telefon się uruchomił. Ale nie mogłem go odblokować ponieważ klawiatura nie wyskoczyła (przy połączeniu do WiFi) Obszedłem to usuwając hasło na ruterze. Telefon się uruchomił. Niby wszystko OK ale po wejściu w aparat (czarny ekran i błąd aparatu) [tylnego a wcześniej działał] po przełączeniu szybko na video chodzi. Wgrałem nowe TWRP przez fastboot. Pobrałem instalke wgrałem na telefon. I nie da się jej zainstalować. TWRP informuje że na telefonie nie ma systemu. Wisi na logo przy probie startu. Telefon wchodzi w fastboot i w TWRP paczka z instalką jest. Czy ktoś wie gdzie tkwi błąd Updater process ended with error: 7 Error installing zip file 'sdcard/xiaomi.eu_multi_Mi6_8.8.16_v10-8-0-zip'| E: String resource 'tw_aroma_btn not found. Using default value.Tyle się pokazuje Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez sinsk
mrosi Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi