Pan_Gnief Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Witam Ostatnio zacząłem mieć problemy z SMS-ami. Otóż podczas wysyłania SMS-ów zdarza się, że nie przychodzą raporty dostarczenia i nie jest to jakieś opóźnienie (chociaż ono też się zdarza) a najzwyczajniej część SMS-ów po prostu ginie i nie dociera do osbiorcy. Natomiast dzisiaj jeszcze zauważyłem że krótkie SMS-y dochodzą normalnie po dosłownie sekundzie góra dwóch, a z takimi powyżej dwóch wierszy zaczynają się już problemy. Nie ukrywam że jest to ogromnie irytujące, gdyż całkiem sporo smsuje. Spotkał się ktoś z czymś takim i wie co z tym zrobić? Korzystam z wersji 37.0 a numer mam w sieci plus co chyba nie powinno być istotne. A i jeśli chodzić o zasięg to pokazuje ciągle maksymaly poziom. Ja i mój 1S Edytowane 18 Września 2014 przez Pan_Gnief
742617000027 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Dołączam się do problemu. SMS'y od mojej żony wysłane z jej Redmi 1S również gdzieś znikają.
Rekomendowane odpowiedzi