nssk Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Hej, chciałem wgrać xiaomi.eu Mam odblokowany bootloader wszystko zrobiłem wg tego poradnika. https://miuipolska.pl/forum/topic/29008-instalacja-xiaomieu-poradnik-ma%C5%82e-faq-dla-telefon%C3%B3w-2016-i-nowszych/ Za pierwszymy razem TWRP się wgrało bez problemu. Jedyny problem jaki miałem to z wgraniem .zip'a z ROMem. Nie mogłem go wrzucić przez PC, gdy telefon był podłączony kablem. Udało się przez pendrive'a. soft się zainstalował bez błędów. Zrobiłem reset. Czekałem z ok 30 minut i nic a więc, tak jak w poradniku zrestertowałem jeszcze raz i nadal nic... chciałem wejść w TWRP i niestety nieładuje się... jak wymuszam przez cmd to telefon się restartuje, robi się czarny ekran i znów reset i ładowanie systemu... Jakieś porady? Pozdrawiam Adam
nssk Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Chyba nie powinienem odpisywać na własny post ale tak będzie czytelniej. Znalazłem rozwiązanie. Wgrałem Global przez MiFlasha, a potem zrobiłem jeszcze raz wg poradnika i wszystko działa;)
mrosi Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi