TheEliot Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witam, od aktualizacji do MIUI 10 mam problem z Messengerem Facebooka. Aplikacja się crashuje wtedy gdy ktoś wyśle mi jakiś link lub video. Za każdym razem gdy chcę jednak to odtworzyć muszę usunąć dane aplikacji i wtedy działa ale niestety na chwile Stawiałem system na nowo, przez jakiś czas było ok i znowu wróciło Jakieś pomysły jak to inaczej rozwiązać? Dzięki
SLiM Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 2 minuty temu, TheEliot napisał: Witam, od aktualizacji do MIUI 10 mam problem z Messengerem Facebooka. Aplikacja się crashuje wtedy gdy ktoś wyśle mi jakiś link lub video. Za każdym razem gdy chcę jednak to odtworzyć muszę usunąć dane aplikacji i wtedy działa ale niestety na chwile Stawiałem system na nowo, przez jakiś czas było ok i znowu wróciło Jakieś pomysły jak to inaczej rozwiązać? Dzięki Instalujesz jakąś blokadę reklam ?
TheEliot Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) @SLiM Nic takiego nie mam zainstalowanego. Mam czysty i najnowszy xiaomi.eu 8.8.9 Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez TheEliot
mrosi Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi