Mc Mario Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witam W grudniu zeszłego roku kupiłem w xkom swój pierwszy Xiaomi redmi 4a. Byłem szczęśliwym posiadaczem, ale niestety kilka dni temu telefon nie chciał się ładować, a przy próbie restartu już umarł całkowicie. Chciałbym go oddać na gwarancję, ale niegdy tego nie robiłem i nie wiem co i jak mam zrobić, po kolei aby telefon mi naprawili lub wymienili. Proszę o pomoc co i jak, gdzie pójść itd
Mc Mario Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Nie ma problemu jeśli nie jestem pełnoletni?
mrosi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Mc Mario napisał: Nie ma problemu jeśli nie jestem pełnoletni? Oczywiście że tak. Jesteś niepełnoletni, więc już umowa kupna, zgodnie z prawem, jest nieważna. I jeszcze piszesz o tym publicznie... Pytanie do sklepu X-Kom, a nie na Forum.
mrosi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: pytanie winno być skierowane do sklepu, a nie zadane na Forum. Nie Forum jest gwarantem.
Rekomendowane odpowiedzi