bartex1996321 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, mam problem z telefonem xiaomi redmi 4x, mianowicie po aktualzacji ręcznej (pobrałem najnowsze miui z miuipolska do mojego telefonu i wcisnąłem install w twrp, a miałem wgrane 9, wszytko niby dobrze poszło, no ale po instalacji [to co dalej pisze-->]) z miuipolska 9 do 10 telefon sam się wygasza i rozświetla w takiej częstotliwości że nie mogę odblokować telefonu pinem, odcisk palca nie reaguje, mam miui polska, odblokowany bl, mam zrobić factory reset ? jeśli tak to jak to zrobic w twrp zeby czegos nie uszkodzić Proszę o Pomoc, restartowałem go i dalej jest tak samo.. Chyba żeby może jakoś usunąć odcisk palca z pinem .. (TWRP 3.2.1-0), POMOCY Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez bartex1996321
bartex1996321 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 udało mi się wejść w twrp kombinacją power + vol up >>> przez jakiś chinński serwisowe dodatkowe recovery. Może zrobienie factory reset coś da? tylko co mam wipeować?
mrosi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi