marcinj6 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Hej mam pytanie czy są jakieś działające wersje dolby atmos pod nasz telefon? Zainstalowałem jakaś wersje viper4 i niby działa ale tylko z kłódka no i mimo że już podkręciłem głośność na fulla z viperze toni tak nadal jest za cicho:/ wiem że dolby atmos+ Viper potrafił zdziałać cuda z dźwiękiem ale niestety nie mogę znaleźć działającej wersji dolby atmos. Ktoś ma zainstalowane na whyred to niech podeślę linka. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
marcinj6 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Mam Vipera niby działa ale nie mam dolby:/Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Adamk102 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Jak masz Androida 8 to tylko te wersje z tego wątku https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3740508&share_tid=3740508&share_fid=3793&share_type=tModuły z magisk są do Androida 7 , aczkolwiek pojawił się nowy dolby Atos one plus x działa pod 8Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
marcinj6 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Jeśli chodzi o viper4androidFX to mam jako moduł magiska i jest to wersja 2.6.0.5 i ona jedyna działa ale tylko gdy jest zapięta apka kłódką. A dolby jakiś czas temu ściągałem rozne wersje pod magiska i normalnie instalowane w twrp ale wszystkie się crashowaly po otwarciu. A wy korzystacie z dolby? Czy tylko Vipera? Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Adamk102 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Ja ogólnie mam kilka modów głównie z Magiska i jakość dźwięku na Mi6 znacząco się poprawiła. Spróbuj zainstalować AML ważny mod by działało Dolby Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Może zechciałbyś łaskawie przejrzeć działy choćby w sekcji Redmi Note 5 Pro. Czy może to zbyt wymagające...?
Rekomendowane odpowiedzi