Skocz do zawartości

Dolby atmos i viper4 wersje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie czy są jakieś działające wersje dolby atmos pod nasz telefon? Zainstalowałem jakaś wersje viper4 i niby działa ale tylko z kłódka no i mimo że już podkręciłem głośność na fulla z viperze toni tak nadal jest za cicho:/ wiem że dolby atmos+ Viper potrafił zdziałać cuda z dźwiękiem ale niestety nie mogę znaleźć działającej wersji dolby atmos. Ktoś ma zainstalowane na whyred to niech podeślę linka.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jeśli chodzi o viper4androidFX to mam jako moduł magiska i jest to wersja 2.6.0.5 i ona jedyna działa ale tylko gdy jest zapięta apka kłódką. A dolby jakiś czas temu ściągałem rozne wersje pod magiska i normalnie instalowane w twrp ale wszystkie się crashowaly po otwarciu. A wy korzystacie z dolby? Czy tylko Vipera?

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja ogólnie mam kilka modów głównie z Magiska i jakość dźwięku na Mi6 znacząco się poprawiła. Spróbuj zainstalować AML ważny mod by działało Dolby459e6fc21e6a4e176293359b400738ec.jpg5388032521148058021db6fdc97c764e.jpg

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

6e22ae114e3e3ff7e9d8525f85af324a.jpg

Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Może zechciałbyś łaskawie przejrzeć działy choćby w sekcji Redmi Note 5 Pro. Czy może to zbyt wymagające...?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...