Kupiec_1985 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 mam problem , podczas dotykania szybki telefon ma newralgiczne miejsca w których jak dotknę chociażby w testach ekranu dotykowego to zamiast jednego śladu od mojego palca pojawiają się trzy inne w rożnych miejscach , kiedy np pisze sms poprzez standardową klawiaturę to ekran szaleje jak by ktoś mi dotykał ekran w innych miejscach i wychodzi mi z edytora itp , czasami sie ekran zatrzęsie jak by ktoś szybko poruszał mi po ekranie palcem, ogranicza mi to normalne funkcjonowanie telefonu włączenie dotyku w rękawiczkach lub jego wyłączenie nie pomaga w żaden sposób , jest coś takiego jak kalibracja ekranu ?? albo jakiś inny sposób ?? wersje miui mam z ostatniego piątku 12.09
baku1991 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Czasem tak dotyk reaguje po podpięciu nieoryginalnej lub uszkodzonej ładowarki. Nie było to przypadkiem podczas ładowania?
Tomek Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Jeśli mogę podpiąć się do wątku to też mam pytanie : Gdy ładuje Mi3 ładowarką 2A nie da się używać telefonu, telefon bardzo źle reaguje na dotyk, działa z opóźnieniem. Dzieje się tak tylko przy tej ładowarce 2A. Na oryginalnej działa jak należy. Czy ktoś używa na Mi3 ładowarki 2A i zauważył to samo, czy wszystko jest w porządku i ta moja ładowarka jest jakaś tandetna? Mi3_4.8.22
redkontakt Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Ja używam 2A od Samsunga Note3 i wsio jest OK, nie zauważyłem żadnych ubocznych skutków także chyba masz felerną tą ładowarkę Edytowane 17 Września 2014 przez redkontakt
Tomek Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 A jak szybko ładuje ta ładowarka od nota? Mi3_4.8.22
MaltisDrinker Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Ja tez mam jakieś problemy z dotykiem na ostatnim romie v6. Wcześniej tego nie było.
baku1991 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Tomku, raczej podróbka z allegro. Mam to samo, oczywiście miała być oryginał, ale na allegro odzyskać pieniądze to nie to co ma Ali...
Tomek Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Ciekawe czemu tak reaguje nawet jeśli to podróbka? Ja napewno nie mam oryginalnej ładowarki (2A) Na allegro rozpiętość cen jest duża jeśli chodzi o ładowarkę do nota, macie kogoś zaufanego co do oryginalności ładowarki 2A i działającej z Mi3 bez wspomnianych problemów z działaniem? Może być allegro, ali, ebay. No i nadal ciekawi mnie czas ładowania na takiej 2A ładowarce 1
Kupiec_1985 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Opublikowano 18 Września 2014 Czasem tak dotyk reaguje po podpięciu nieoryginalnej lub uszkodzonej ładowarki. Nie było to przypadkiem podczas ładowania? fakt w pon ładowałem ładowarka od inew która zresztą ładowałem mój mi3 nie raz , wczoraj podłączyłem do 100% moja ładowarkę od xiaomi i rzeczywiście dotyk zrobił się znów precyzyjny i żadne niewidzialne palce już mi nie mieszają w dotyku temat można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi