Skocz do zawartości

Problem z wielokrotnym kliknięciem ekranu nawet bez jego dotykania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mi 6 posiadam od ponad miesiąca a od ok. 2/3 tygodni obserwuje, że telefon co jakis czas ma problem z wieloklikiem. Tzn. najczęściej gdy piszę wiadomosci w Messengerze, przegladam strony internetowe oraz podczas używania Youtube telefon potrafi samoistnie ,, klikać,, w różne losowe miejsca w telefonie (klikać ponieważ czuję te same wibracje jak przy dotknieciu klawiatury bądź klawiszy na dole ekranu). Wygląda to najczęściej tak jak by klikało klawisz powrotu az do wyjścia z aplikacji. Telefon nie był zalany ani narażany na nadmierny udział słońca. Dodam że telefon nie robi tego cały czas ale jak mu się to podoba. Pytanie, czy jest to raczej problem z aplikacjami, oprogramowaniem czy może z wyświetlaczem oraz co najlepiej zrobic w takim przypadku? Pozdrawiam. 

Edit. Co jakiś czas znaczy co kilka minut, czasem co kilka godzin i problem trwa najczesciej do zablokowania telefonu. 

Edytowane przez Ether
Opublikowano

Był już taki temat chyba nawet na tym forum poszukaj z tego co pamiętam wyświetlacz do wymiany :-(

Ja mam znowu czasem tak że klikam wstecz a zabija mi proces bo mam ustawione dłuższe przytrzymanie wstecz jako ubicie aplikacji 

Dla mnie dwie największe wady mi6 to właśnie ten przycisk wstecz i to chamskie podświetlenie ekranu od góry