ghostsc Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam , Zakupiłem lampe sufitowa Xiaomi Yeelight LED (YLXD01YL) , wszystko wygląda dobrze brak uszkodzeń. Lampa podłączona świeci , pilot udało sie sparować i wszystko działa perfekcyjnie. Problemem jest aplikacja za pomocą której paruje sie telefon z lampą. Nie udaje sie tego zrobic . Do tej pory udało mi sie raz to zrobić ale przy innym routerze (natomiast i tak za jakąś 10 próba sie udało wtedy ). W miejscu w którym juz lampa zawisła na stałe nie udaje sie tego zrobić a było juz koło 20 prób , idzie powoli ( na internecie,youtubie taka czynność trwa naprawde 15 sekund , u mnie minuta albo wiecej ) dochodzi do 100% a nastepnia informacja "connection timed out" a podczas parowania sugeruje żeby urządzenie trzymać bliżej routera. Próbowałem i były wszystkie urządzenia od siebie góra 1 metr ( telefon , lampa ,router ) . Mam dwa produkty xiaomi ( Mi 5 i ta lampe ) . Lampa : Xiaomi Yeelight LED (YLXD01YL) ( biały kolor ) Telefon: Xiaomi Mi 5 Router: Technicolor ( dostałem przy zakładaniu internetu w firmie Toya ) - sieć zabezpieczona prostym hasłem Aplikacja to : Yeelight , serwer niemcy Czy ktoś jest w stanie mi pomóc , zna sie na ten aplikacji ? Pozdrawiam Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez ghostsc
mrosi Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi