krzyh12 Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam wszystkich. Mam problem z power bankiem Model PLM 02 ZM. Działał do tej pory bez problemów aż do dziś. Ładując telefon nagle ładowanie zostało przerwane i wznowione ponownie w przeciągu 2 sekund i następowało to cyklicznie co 2 sekundy. Sprawdziłem power bank z innym urządzeniem, rozpoczęło ładowanie , przerwało i ponownie zostało rozpoczęte i trwa lecz natężenie max 1 A. Funkcja QC nie działa (wcześniej działała bez problemu). Z obserwacji zauważyłem : telefon z QC jest ładowany 1A(ikona QC nie jest wyświetlana), telefon bez QC max 0.5A. Napięcie stałe podczas ładowania w obu urządzeniach 5V.Naciskanie przycisku na power bank tylko na chwilę przerywa ładowanie, które jest kontynuowane bez zmiennych parametrów. Ładowanie power bank działa z funkcją QC 9 V 2 A. Po podłączeniu do ładowarki sieciowej do telefonów: telefon z QC 6,7 V 2,7A ; telefon bez QC 5V 1,2 A. Power bank używany do 15 razy max. Po otwarciu power banka brak śladów przepalonych elementów na płycie. Użytkowników mających podobny problem, posiadających wiedzę na temat tego urządzenia proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Witek_Wojciechowski Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 Może to banalne rozwiązanie ale czy próbowałeś z innym kabelkiem?Wysłane z mojego Lenovo YT3-X50L przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi