Toldo Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi MI6 6/64GBOpis: Na sprzedaż Xiaomi MI6 6/64GB w kolorze czarnym, zakupiony w sklepie electro.pl (zatem wersja EU czy tam Global), posiada gwarancję oficjalnego dystrybutora czyli ABCdata. Urządzenie w stanie idealnym, od nowości z naklejonym szkłem 3mk flexible glass oraz w etui, nie posiada simlocka, ma odblokowany bootloader, wgrane recovery TWRP oraz system miuipolska z MIUI 10 (bez wpływu na gwarancję). Na życzenie mogę przywrócić wszystko do stanu fabrycznego. W komplecie pudełko, papierologia, ładowarka z kablem, przejściówka usb-c -> jack 3,5mm oraz faktura zakupu. Jako gratis dorzucam 3x etui: oryginalne MI silicone case w kolorze niebieskim, oryginalne MI leather case w kolorze czarnym oraz oryginalne Spigen Rugged Armor w kolorze czarnym.Cena: 1300zł lub licytacjaAukcja allegro/olx: https://allegro.pl/xiaomi-mi6-6-64gb-idealny-komplet-3x-etui-i7470392258.htmlKontakt: PWZdjęcia: Edytowane 23 Lipca 2018 przez Toldo
Toldo Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Opublikowano 29 Lipca 2018 Nieaktualne.Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi