Maxior Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Hej, pad od xboxa360 nie za bardzo chce współpracować z moim Mi Mixem 2. Podłączam go przez kabel OTG, w sumie to podłączam odbiornik wireless bo pad działa bezprzewodowo. Wiem że pad działa pod telefonem, ponieważ gra PUBG reaguje na dwa przyciski LB - chód w lewo i X - chód w prawo. I to tyle z działania pada, nic innego nie mogę zrobić, w menu telefonu również nie da się nic wybrać (po podłączeniu innego pada przez bluetooth można normalnie się po menu poruszać). Apka Octopus wogóle nie czyta pada. Nie mam pojęcia w czym jest problem, próbowałem szukać po anglojęzycznych stronach i nic... Dodam że roota nie mam, choć to jest też dla mnie zagadka, ponieważ od razu po kupnie telefonu wgrywałem do niego MIUI (był jakiś international tylko z językiem angielskim i chińskim) korzystając z forumowego poradnika, może ktoś mi podpowie dlaczego tego roota wciąż nie posiadam. Pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2018 przez Maxior
mrosi Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi