Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj w nocy zainstalowałem twrp i miui10. Telefon od tamtej pory ciągle się odpala. Jeśli go chcę wyłączyć on odpala się znów. Mogę przejść do fastboota. Jak to naprawić?

Mogę zainstalować system jakoś przez komputer i wyczyścić pomięć ze starego?

Opublikowano
18 minut temu, miki0812 napisał:

Dobra jednak mam twrp ale podczas instalacji romu wyskakuje błąd 7 i nie wiem czy to już coś nie tak jest z plikiem czy z telefonem

Bo wgrywasz rom nie dla swojego urządzenia... Piszesz w dziale Redmi4/4Pro... podaj swój model...

Opublikowano

Wgrałem miui polska ale mam teraz coś takiego: this device is locked jak wchodzę w open wlan settings żeby uruchomić wi fi to klawiatura mi się nie pokazuje przy wpisywaniu hasła a telefon mam zblokowany przez te konto

Opublikowano

xiaomi.eu_multi_HMNote4X_8.4.26_v9-7.0 xiaomi redmi note 4 x na snapdragonie

nie działa mi klawiatura a musze sie zalogowac na konto xiaomi zaeby odblokowac

Jak wpisuje hasło jest normalnie klawiatura jak przechodzę do opcji wlan zeby połączyć sie z wi fi to juz nie działa

Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Po prostu nie mam sił... zły dział, złe podejście, 0 pomyślunku... Weź sie najpierw za lekturę FAQ i instrukcji instalacji miuipolska na forum i stronie głównej...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...