rolandV Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Witam Po aktualizacji ładowanie q-charge ląduje telefon do 100% ponad 3 godziny. Macie podobnie? Co zrobić?
Ops`1 Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Mam dokładnie tak samo. Telefon bardzo długo się ładuje, a czasem przy korzystaniu podczas ładowania bateria się rozladowuje.
x8kontose Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 tragedia, mój mi5 ładuje 1% w jakieś 10 minut; zauważyłem korelację, że to po update, ale nie byłem pewien bo telefon upadł mi na beton z tydzień wcześniej (w etui silikonowym, działał nadal, nic się nie połamało) na początku (tydzien temu) ładował szybciej, a teraz to też mega szybko zżera baterię zrobiłem factory reset i niestey nadal jest 9.5.5.0 ! WTF myślałem, że cofnie do pierwotnej wersji ! i nadal są te problemy , sprawdzałem programem Ampere , jest tragicznie 60-230mA, czyli ładuje wolniej niż bateria się zużywa podczas normalnego używania ! (np youtube = -200 do -700mA) probowaliscie cofac do poprzedniej wersji ? podejrzewam ze poprzednia wersje moglem miec EU a teraz GLOBAL, ale sam nie wiem; ktos na jakims forum pisal ze takie problemy moga byc gdy zostanie podgrany system przeznaczony dla innego urzadzenia
Rekomendowane odpowiedzi