marcinj6 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Hej mam pytanie czy u was też po zmianie ustawien dźwięku bluetooth w opcjach programistycznych wszystko wraca do domyślnych po wyjściu z ustawien? Włączyłem aptxhd i lepsze probkowanie i większą ilość bitów i wychodzę z ustawień a one wracają na domyślne.. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
marcinj6 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2018 Aha szkoda bo jak przelaczam na aptxhd to odrazu slychac roznice w jakosci na sluchawkach bluetooth ale jak tylko wychodze z ustawien to wraca spowrotem.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Nordi Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) Aptx i reszta niskostratnych kodeków jest niedostępna. Potrzebna jest instalacja portu,TRW itp na telefonie. Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez Nordi
marcinj6 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Akurat moje słuchawki chyba nie obsługują aptx więc nie potrzeba. Ale z tego co mi się kojarzy to w nowych wersjach miuipolska obsługa aptx jest odblokowana.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Nordi Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) Może i tak. Ja od wczoraj mam ten telefon z pro....ine. Mam po aktualizacji do najnowszej stable mui,na poprzedniej też nie zaskoczył aptx. Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez Nordi
marcinj6 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Wiem że w miuipolska jest aptx dodany. Ogólnie global stable ma zawsze opóźnienia jeśli chodzi o usprawnienia itp. najpierw dodawane jest China Dev.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi