ricki Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Witam, mam na sprzedaż nieużywane eleganckie i stylowe etui do Xiaomi Mi3 Doskonale chroni przed rysami, zabrudzeniami czy zadrapaniami. Ma Specjalne otwory na aparat, głośność, włączanie. Bardzo cieniutki, w stylowym zielonym kolorze, dokładnie takie jak na załączonym obrazku (w rzeczywistości jest jaśniejszy niż na zdjęciu, aparat jednak przekłamuje nieco kolory) Imitacja diamentów 3D, z tyłu logo MI. Serdecznie polecam, to jednak nie mój kolor i muszę zamówić inny.
wchpikus Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Wyslesz fotki jak to wyglada? Witam, mam na sprzedaż nieużywane eleganckie i stylowe etui do Xiaomi Mi3 Doskonale chroni przed rysami, zabrudzeniami czy zadrapaniami. Ma Specjalne otwory na aparat, głośność, włączanie. Bardzo cieniutki, w stylowym zielonym kolorze, dokładnie takie jak na załączonym obrazku (w rzeczywistości jest jaśniejszy niż na zdjęciu, aparat jednak przekłamuje nieco kolory) Imitacja diamentów 3D, z tyłu logo MI. Serdecznie polecam, to jednak nie mój kolor i muszę zamówić inny.
ricki Opublikowano 26 Września 2014 Autor Opublikowano 26 Września 2014 Real foto: W rzeczywistości plecki prezentują się dużo lepiej
ricki Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 Nowa cena 25zł z wysyłką. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Elderbary Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 30 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi