ebola1972 Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Sprzedam telefon Xiaomi Redmi 1s - kolor szary Telefon jest nowy, posiada założoną folię transportową, został odpakowany 10.09.2014r Sprawdziłem podstawowe funkcje: ładowanie, rozmowa, gps, wifi, działanie kart sim na obu slotach w tym aero, działanie karty microsd, czujnik zbliżeniowy, głośnik - wszystko ok. Autenteczność telefonu sprawdziłem wgrywając aktualizację miuipolska W zestawie pudełko, ładowarka, przejściówka Gratis dokładam folię ochronną na ekran.Interesuje mnie cena 550zł plus koszt wysyłki 11zł - paczka pocztowa priorytetowa w bezpiecznej kopercie powietrznejTelefon wysyłam tego samego dnia po zaksięgowaniu wpłaty na konto. Fotki telefonu https://drive.google.com/folderview?id=0B_HrRB-F5lBEWXNiS3hXbXctQUU&usp=sharingOferty prosze składać na pw. REZERWACJA/SPRZEDANY Edytowane 11 Września 2014 przez ebola1972
glaedrem Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 30 dni.Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi