Kiohin Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Witam. Mam Redmi Note 4 z softem MIUI Global 9.5 od kilku dni i jest z nim parę problemów: 1. Dioda powiadomień nie włącza się przy powiadomieniach. W aplikacjach, których powiadomienia są dla mnie ważne zaznaczyłem wszystkie opcje związane z powiadomieniami. Wybrałem kolory diody dla poszczególnych zdarzeń, lecz mimo to dioda zapala się tylko podczas ładowania. Powiadomienie wyświetla się na ekranie blokady lecz dioda pozostaje wyłączona. 2. Nie działają motywy Mam do wyboru tylko dwa podstawowe motywy, a gdy kupiłem telefon i był on z troszkę starszą wersją softu to motywów było dużo więcej. 3. Jak wyłączyć gesty na pulpicie? Po przesiadce z Androida mam nawyk otwierania szuflady aplikacji pociągnięciem od dołu ekranu w górę, tutaj niestety szuflady niema ale owy gest włącza mi Asystenta Google. Nigdzie w opcjach nie znalazłem możliwości zmiany tego a Asystenta Google mam przypisanego do długiego naciśnięcia przycisku Home i w związku z tym, chciałbym gest pulpitu dezaktywować. Bardzo proszę o pomoc! Edytowane 22 Czerwca 2018 przez Kiohin
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi