Jump to content
  • 0

Kupno Xiaomi Redmi4x

Nestor95

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
13 godzin temu, Nestor95 napisał:

Witam was, planuje zakup telefonu marki Xiaomi Redmi4x mam już wybraną stronkę skąd chce kupić i mam do was pytanie czy warto? https://www.loombard.pl/produkt/16103171/xiaomi-redmi-4x-pudeko/

Nie.

Po pierwsze to lombard, po drugie nawet nie pisze czy dolaczona jest ladowarka i kabel. Po trzecie ten telefon wyglada jakby ktos nim szlifowal plyty chodnikowe, ekran jest doslownie zajechany. 
Lepiej dozbierac troche kasy i kupic cokolwiek z jakas gwarancja, nawet uzywany. Mozesz sobe sprawdzic chociazby outle ole ole na allegro, sprzedaja za 100-120zl wiecej redmi note 4 3/32 po serwisie/zwrotach i udzielaja na niego 12m rekojmi. 

• 0
1 godzinę temu, PurpleHaze napisał:

Nie.

Po pierwsze to lombard, po drugie nawet nie pisze czy dolaczona jest ladowarka i kabel. Po trzecie ten telefon wyglada jakby ktos nim szlifowal plyty chodnikowe, ekran jest doslownie zajechany. 
Lepiej dozbierac troche kasy i kupic cokolwiek z jakas gwarancja, nawet uzywany. Mozesz sobe sprawdzic chociazby outle ole ole na allegro, sprzedaja za 100-120zl wiecej redmi note 4 3/32 po serwisie/zwrotach i udzielaja na niego 12m rekojmi. 

a są serwisy takie gdzie można kupić taki telefon i jaki telefon marki Xiaomi do 400zł możesz polecic?

• 0
3 godziny temu, Nestor95 napisał:

a są serwisy takie gdzie można kupić taki telefon i jaki telefon marki Xiaomi do 400zł możesz polecic?

Nie rozumiem twojego pytania, jakie serwisy?

Ja pisalem o allegro, tam jest jako sprzedawca outlet ole ole i tam wlasnie sa te redmi.
Do 400zl to w Polsce masz niewielki wybor w praktyce tylko redmi 4a lub 5a, tez redmi note 5a. 
Nie dostaniesz innej wersji w tej cenie nowki. Z uzywanych to pewnie sie cos znajdzie, tylko patrzac na te oferte z lombardu, to chyba nie bardzo wiesz co i jak i jak szukac porzadnych uzywek. 

• Like 1

• 0

15 godzin temu, Nestor95 napisał:

Jeśli chodzi o telefon to bardziej chodzi mi o używany, a jak najlepiej szukać używek byś mógł pomóc bo ja się kompletnie na tym nie znam? 

Szukaj sobie po allegro olx, ale z gwarancja i w dobrym stanie. To nie jest wielka filozofia ani jakies straszne rocket science. Mam wrazenie, ze z tym lombardem to dales na allegro sortuj od najtanszych i wrzuciles oferte. Tylko po pierwsze lombard, a tam sie zdarzaja bardzo rozne rzeczy, zwlaszcza jesli chodzi o zrodlo. Dwa porysowany jak jasna cholera i nie wiem czy tam ekran nie jest pekniety. 

Najsensowniej kupowac od szarych uzytkownikow, ktory wzieli telefon z Polski. Maja na niego rachunek, paragon, fakture czy jakikolwiek inny papier. Zagadaj do sprzedajacego popytaj o stan popros o dokladniejsze fotki, zebys widzial detale. Serio to nie jest jakies wielkie halo.

Kolega ci wyzej wkleil strone oleole, ja pisalem wyzej outlet oleole, gdybys laskawie ruszyl 4 litery i wpisal w google, to pierwszy wynik to jest ich strona na allegro. Chciec to moc.