leszeklk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witam wszystkich. Miałem wcześniej problem, że telefon mi się zwieszał i resetował, zrobiłem więc reset do ustawień fabrycznych i potem po ponownym uruchomieniu jest pasek postępu dochodzi do końca i tak już zostaje. Zostawiałem telefon na całą noc i bez zmian. Mogę uruchomić tel w trybie fastboot ale bootloader jest zablokowany. Chciałem odblokować bootloader ale na telefonie nie ma mojego konta bo robiłem reset i jest to niemożliwe. Jedyne co mi sie udało zrobić to rozkręciłem telefon i zwarłem dwa piny według instrukcji i podłączyłem kabel usb. Wykrył inne sterowniki i mogłem wgrać jeszcze raz oprogramowanie. Zrobiłem to ale narazie jest to samo co było. TWRP nie mogę wgrać bez odblokowanego bootloadera a do recovery telefon nie wchodzi. Ma ktoś jakieś pomysły? Może jakiś link do romu w którym jest już wszystko odblokowane bo ja nie mogę na razie takiego znaleźć. Słyszę, że ludzie zachwalają te Xiaomi a ja nie jestem zadowolony po tym co się stało.
mrosi Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi