Bawt Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witam, kilka dni temu mój xiaomi mi6 odmówił współpracy. Przestał mianowicie zapisywać sieci wifi i łączyć się z nimi. Internet mobilny działa normalnie, działa też bezpośrednie połączenie przez wifi z np. telewizorem. Jednak gdy wchodzę w ustawienia wifi, wybieram sieć oraz wpisuję hasło dostaję dwa komunikaty: "Failed to save network" i "Failed to connect to network". W zapisanych sieciach jest pusto, jakbym się nigdy z żadną nie połączył. Wina nie leży po stronie sieci. Inne urządzenia łączą się z nią normalnie, natomiast mój telefon nie łączy się z żadną. Po wejściu w opcje konkretnej sieci (kliknięciu „strzałeczki”) nie pojawia się opcja zapomnienia sieci. Nie działa ponowne uruchamianie, przywracanie domyślnych ustawień APN, włączanie i wyłączanie trybu samolotowego, nie mogę też znaleźć opcji usunięcia danych wifi. Podobno niektórym pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych, a innym już nie. Dostępnych aktualizacji brak. Czy komuś zdarzyło się coś podobnego? Ma ktoś jakieś sugestie? Za pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi