madzieja Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Moim problemem jest wspomniane w tytule konto gmail które zostało usunięte. Kilka dni temu przypadkowo usunęłam konto gmail zapomniałam że jest ono przypisane do telefonu. Przywróciłam ustawienia fabryczne w telefonie i nie mogę się do niego dostać ze względu na usunięte konto. Da się to jakoś rozwiązac? Próbuje przywrócić konto gmail ale ciągle odmawiają . A więc odzyskałam konto ale teraz pojawił się kolejny problem " Nie udało się potwierdzić czy to konto jest Twoje" . próbowałam odzyskiwać hasło i wciąż ten sam komunikat nawet przy dobrze wpisanym haśle Edytowane 13 Czerwca 2018 przez madzieja
kamillm Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kamillm Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi