Foxiuu Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Witam. Jestem tutaj nowy i całkiem zielony w temacie Xiaomi jednakże... Zamówiłem sobie Mi 6 i będzie to mój 1-szy 'chińczyk' jaki wpadnie mi w ręce. Po obejrzeniu wielu recenzji zdecydowałem się go zakupić. Mam pytania a więc... Jaka jest różnica między miui polska a global oraz z jakim systemem go otrzymam ? (jedyne co wiem to Android 7.1.1) Czy dźwięk przez przejściówkę jest faktycznie kiepski czy da się to ustawić ? Póki co to tyle, resztę pytań zadawać będę w miarę dyskusji. Pozdrawiam
simcold Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Witam. Jestem tutaj nowy i całkiem zielony w temacie Xiaomi jednakże... Zamówiłem sobie Mi 6 i będzie to mój 1-szy 'chińczyk' jaki wpadnie mi w ręce. Po obejrzeniu wielu recenzji zdecydowałem się go zakupić. Mam pytania a więc... Jaka jest różnica między miui polska a global oraz z jakim systemem go otrzymam ? (jedyne co wiem to Android 7.1.1) Czy dźwięk przez przejściówkę jest faktycznie kiepski czy da się to ustawić ? Póki co to tyle, resztę pytań zadawać będę w miarę dyskusji. Pozdrawiam Mi6 to chyba ostatnia alternatywa dla flagowca względem jak najmniejszych rozmiarów. Mam mi6 od września 2017. Dźwiek z przejsciowki jest normalny jakby bgl poprzez mini jack. Warto np doinstalowac atmosa czy inny mod audio ktory powoduje ze dzwiek jest jak najbardziej zadowalajacy. Roznica miedzy miui polska a global to juz musisz naprawde poszukac bo jest od tego pelno watkow. Ja na mi6 nie korzystam ani z eu ani global. Polecam miuiPro na dzien dzisiejszy ale czekamy i takna miui10. Chociaz juz jest ale narazie zbyt wiele w nim bledow.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi