FunkyDL Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 (edited) Cześć, po 2 latach użytkowania Xiaomi Redmi 3 Pro poszukuje czegoś nowszego i bateria już krócej trzyma. Po zagłębieniu się w temat moją uwagę zwrócił Xiaomi Redmi Note 5. Co o tym sądzicie? Znalazłem dobrą ofertę z banggod w wersji 6/64. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-Dual-Rear-Camera-5_99-inch-6GB-64GB-Snapdragon-636-Octa-core-4G-Smartphone-p-1265598.html?rmmds=cart_middle_products&ID=224&cur_warehouse=HK Czy zamawiając model z tego linku nie będzie problemów z softem? Nigdy jeszcze nie zamawiałem telefonu z Chin i żeby ominąć VAT najlepeij wybrać opcję wysyłki Priority Direct Mail? Będę wdzięczny za wasze opinie Edited June 7, 2018 by FunkyDL Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PurpleHaze Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 8 godzin temu, FunkyDL napisał: Czy zamawiając model z tego linku nie będzie problemów z softem? Nigdy jeszcze nie zamawiałem telefonu z Chin i żeby ominąć VAT najlepeij wybrać opcję wysyłki Priority Direct Mail? Soft zapewne bedzie global, wiec nie powinno byc z nim problemow. Natomiast co do wysylki non vat, to by trzeba bylo poszukac po forach, wykopie itd jak to dziala. Przez bardzo dlugi okres czasu PDM dzialalo sprawnie, natomiast w pewnym momencie, na poczatku biezacego roku, paczki wyslane PDM zaczely isc w zupelnie inny sposob i wpadaly na VAT. Czy cos sie zmienilo po tych kilku miesiacach - nie wiem, nie sledze az tak bardzo tematu. Moze ktos madrzejszy kto ostatnio zamawial sie wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
FunkyDL
Cześć,
po 2 latach użytkowania Xiaomi Redmi 3 Pro poszukuje czegoś nowszego i bateria już krócej trzyma. Po zagłębieniu się w temat moją uwagę zwrócił Xiaomi Redmi Note 5. Co o tym sądzicie? Znalazłem dobrą ofertę z banggod w wersji 6/64. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-Dual-Rear-Camera-5_99-inch-6GB-64GB-Snapdragon-636-Octa-core-4G-Smartphone-p-1265598.html?rmmds=cart_middle_products&ID=224&cur_warehouse=HK
Czy zamawiając model z tego linku nie będzie problemów z softem?
Nigdy jeszcze nie zamawiałem telefonu z Chin i żeby ominąć VAT najlepeij wybrać opcję wysyłki Priority Direct Mail?
Będę wdzięczny za wasze opinie
Edited by FunkyDLLink to comment
1 answer to this question
Recommended Posts