MisterDui Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Witam. Mianowicie po włożeniu słuchawek do wejścia nie czyta ich i włodzi luźno jack.(taki kupiłem juz tel) To po pobraniu Sound About i zmiany na słuchawki działają ale dzwiek jest taki ni jaki, słychac muzyke, ledwo tekst. No i czy wymiana gniazda samodzielnie jest trudna? Wystarczy wylutowac te 6 pinów i wlutowac nowe wejscie czy cos jeszcze? Jak by ktos mogl to napisac instrukcje albo filmik wrzucić. Pozdrawiam
r0bertt Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dnia 7.06.2018 o 19:39, MisterDui napisał: Witam. Mianowicie po włożeniu słuchawek do wejścia nie czyta ich i włodzi luźno jack.(taki kupiłem juz tel) To po pobraniu Sound About i zmiany na słuchawki działają ale dzwiek jest taki ni jaki, słychac muzyke, ledwo tekst. No i czy wymiana gniazda samodzielnie jest trudna? Wystarczy wylutowac te 6 pinów i wlutowac nowe wejscie czy cos jeszcze? Jak by ktos mogl to napisac instrukcje albo filmik wrzucić. Pozdrawiam Warto by było napisać jaki model to łatwiej by było poradzić... ale generalnie to tak, lutownicą na gorące powietrze powinieneś ogarnąć wylutowanie 6 pinów i wlutowanie nowego gniazda tylko nie wiem czy dostaniesz gdzieś takie gniazdo
Rekomendowane odpowiedzi