cwaniaky Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Witajcie, korzystam z miuipolska, aktualnie mam zainstalowaną wersję 8.5.8 i mam problem z baterią. Telefon bardzo szybko się rozładowuje, zwłaszcza w czasie spoczynku, czyli w nocy. Potrafi pochłonąć nawet ponad 20% baterii, wcześniej też miałem ten problem na którejś z wersji ale już nie pamiętam która to była. Po aktualizacji do 8.5.8 problem zniknął na jakiś czas, a teraz pojawił się znowu Po nocy najwięcej baterii pożera system (ok 20-30%). Oczywiście na noc czyszczę pamięć itp, żadna aplikacja nie działa wtedy. Czy ktoś mógłby podać jakąś wersję miuipolska na której bateria wytrzymuje zdecydowanie dłużej? Z góry zaznaczę, że mam aplikacje jak facebook itp i dosyć intensywnie korzystam z telefonu ale jednak wcześniej w nocy poziom baterii spadał o max 1%. Z góry dziękuję za odpowiedzi
mrosi Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi