Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

mam problem z aplikacją i podłączonym do niej odkurzaczem.

1. Po przywróceniu ustawień domyślnych w telefonie i zainstalowaniu Mi Home występował problem ze sparowaniem urządzeń. Mimo przestawienia kraju na Hong Kong po połączeniu się, wyjściu z aplikacji i ponownym wejściu trzeba było całą procedurę przeprowadzać od nowa.

2. Zaktualizowanie wersji do 3.3.9_003170 jest praktycznie niemożliwe - dochodzi do iluś procent i wyświetla komunikat o przekroczeniu czasu. I tak za każdym razem. Macie na to akieś rady czy sobie odpuścić tę aktualizację?

Opublikowano
Hej,

mam problem z aplikacją i podłączonym do niej odkurzaczem.

1. Po przywróceniu ustawień domyślnych w telefonie i zainstalowaniu Mi Home występował problem ze sparowaniem urządzeń. Mimo przestawienia kraju na Hong Kong po połączeniu się, wyjściu z aplikacji i ponownym wejściu trzeba było całą procedurę przeprowadzać od nowa.

2. Zaktualizowanie wersji do 3.3.9_003170 jest praktycznie niemożliwe - dochodzi do iluś procent i wyświetla komunikat o przekroczeniu czasu. I tak za każdym razem. Macie na to akieś rady czy sobie odpuścić tę aktualizację?

Jaką masz wersję odkurzacza? International (EU) czy Chińska?

Opublikowano

Przepraszam, stłukłam sobie telefon. Jak będę na nowym mieć problem z odkurzaczem to się odezwę. Dzięki za pomoc :)

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...