akws Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Hej, mam problem z aplikacją i podłączonym do niej odkurzaczem. 1. Po przywróceniu ustawień domyślnych w telefonie i zainstalowaniu Mi Home występował problem ze sparowaniem urządzeń. Mimo przestawienia kraju na Hong Kong po połączeniu się, wyjściu z aplikacji i ponownym wejściu trzeba było całą procedurę przeprowadzać od nowa. 2. Zaktualizowanie wersji do 3.3.9_003170 jest praktycznie niemożliwe - dochodzi do iluś procent i wyświetla komunikat o przekroczeniu czasu. I tak za każdym razem. Macie na to akieś rady czy sobie odpuścić tę aktualizację?
freestyle01 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Hej, mam problem z aplikacją i podłączonym do niej odkurzaczem. 1. Po przywróceniu ustawień domyślnych w telefonie i zainstalowaniu Mi Home występował problem ze sparowaniem urządzeń. Mimo przestawienia kraju na Hong Kong po połączeniu się, wyjściu z aplikacji i ponownym wejściu trzeba było całą procedurę przeprowadzać od nowa. 2. Zaktualizowanie wersji do 3.3.9_003170 jest praktycznie niemożliwe - dochodzi do iluś procent i wyświetla komunikat o przekroczeniu czasu. I tak za każdym razem. Macie na to akieś rady czy sobie odpuścić tę aktualizację?Jaką masz wersję odkurzacza? International (EU) czy Chińska?
akws Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 Hmmm...dobre pytanie. Jak to sprawdzić?
freestyle01 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Hmmm...dobre pytanie. Jak to sprawdzić? Gdzie kupowales?
freestyle01 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Sprawdź w szczegółach aukcji.Ale na 99% jest to wersja chińska.Wybierz region Mainland China.
akws Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 Region przestawiony, urządzenie zniknęło z listy
akws Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 Przepraszam, stłukłam sobie telefon. Jak będę na nowym mieć problem z odkurzaczem to się odezwę. Dzięki za pomoc
mrosi Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi