laszlociaszlo Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Witam. Wczoraj zauważyłem, że na zdjęciach robionych głównym aparatem widoczna jest ciemna plama. Tak jakby jakiś "paproch" dostał się między matrycę a szkło zewnętrzne - jest taka szansa? Czy ktoś miał podobny problem? Telefon jest na gwarancji, a ja nie należę do grupy majsterkowiczów, więc chyba jedyne co mi pozostaje, to odesłanie telefonu do serwisu... Chyba że macie jakieś inne pomysły - będę wdzięczny za informacje. PS telefon nie upadł, nie odczepiły się również "plecki".
faflok14 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 7 godzin temu, laszlociaszlo napisał: Witam. Wczoraj zauważyłem, że na zdjęciach robionych głównym aparatem widoczna jest ciemna plama. Tak jakby jakiś "paproch" dostał się między matrycę a szkło zewnętrzne - jest taka szansa? Czy ktoś miał podobny problem? Telefon jest na gwarancji, a ja nie należę do grupy majsterkowiczów, więc chyba jedyne co mi pozostaje, to odesłanie telefonu do serwisu... Chyba że macie jakieś inne pomysły - będę wdzięczny za informacje. PS telefon nie upadł, nie odczepiły się również "plecki". witaj ja mam podobnie prawdopodobnie jakis 'paproch' ci wleciał, ja z tym nic nie robiłem bo mam to w innym miejscu na zdjeciu i mi to nie przeszkadza
laszlociaszlo Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 W takim razie pytanie zasadnicze - czy nieszczelność "komory" można potraktować jako problem, który jest objęty gwarancją i zostanie rozwiązany w jej zakresie?
Rekomendowane odpowiedzi