Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam taki problem, po aktualizacji do miui global 9.5.9.0 zniknela mi funkcja przesylania obrazu na tv, nazywalo sie to chyba projekcja. Wczesniej ją mialem w przyciskach w belce powiadomien i bylo tez w ustawieniach, teraz zniknelo... Zniknely mi tez motywy, ale gdzies wyczytalem ze zmiana regionu na Indie pomaga i rzeczywiscie pomoglo, natomiast tego nadal nie ma.

telefon to redmi note 4 ze snapem.

Opublikowano

Motywy zostały zablokowane na globalu dla Europy (na pewno dla Polski). Być może przesyłanie ekranu razem zostało zablokowane. Ogólnie polecam przesiąść się na xiaomi.eu | MIUI Polska (nie tracisz gwarancji). Wszystkie te funkcje są dostępne + kilka innych i znacznie lepsze tłumaczenie systemu. Przed przesiadką polecam zainstalować najnowszy global dev

Opublikowano

Nigdy sie w to nie bawiłem i teraz też mi się nie pali bo sie boje ze coś nie pyknie i tylko problemy. Funkcje znalazłem, nazywa sie teraz wifi direct i jest w zaawansowanych opcjach wifi, no ale cóż z tego skoro nie działa, tzn w sekunde pokazuje ze połączono, ale na telewizorze caly czas mam "connecting", chwile pomieli i wraca do stanu wyjściowego :( Wcześniej działało bez zarzutu, teraz lipa. Urządzenie przy tv to MS Display Adapter i na pewno jest sprawne, z laptopem łączy i wszystko działa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...