brunonk Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 Mam przedziwny problem z moim mi note, mianowicie nie słychać żadnych dzwięków, nie jestem w stanie włączyć nagrywania w dyktafonie, dostaję komunikat "Upewnij się czy inna aplikacja nie korzysta w tej chwili z funkcji nagrywania", nie da się odebrać żadnych połączeń, nie da się zadzwonić(wybiera numer w nieskończoność). Problemy się zaczęły po instalacji gównianej apki z google play: Garett Tracker. Więc apkę odinstalowałem i nic, więc przywróciłem przez twrp ostatnio działający system i dalej nic! Zrobiłem full łajpa i format następnie przywróciłem system i dalej to samo! Jedyne co działa to wgranie stockowego ROMa przez miflash, wtedy problemy znikają. Czy ktoś ma jakiś pomysł w czym leży problem?
brunonk Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 Rozwiązałem problem. Zainstalowałem lineageos 15.1 i tam zero problemów. Zrobiłem więc znów full wipe i przywróciłem ostatnio działające MIUI i wreszcie znowu śmiga.
Rekomendowane odpowiedzi