Skocz do zawartości

Kilka pytań po instalacji MIUI Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć.
Zainstalowałem wczoraj MIUI Polska, cały proces poszedł bez problemu, jednak kilka rzeczy rzuciło mi się w oczy. Nie są to jakieś wielkie problemy, ale jeżeli dałoby się je w jakiś sposób "naprawić", to byłoby fajnie.

1) Emotki w fabrycznej aplikacji do smsów zmieniły się. Nie podobają mi się :) Wolałem te, które miałem na Globalu. Czy da się jakoś je podmienić czy tylko instalacja innej aplikacji do smsów wchodzi w grę?
2) Mam ustawiony motyw "Bez ograniczeń", a mimo to niektóre ikony aplikacji są "kwadratowe" - np ikonka od przeglądarki Opera. Czy to błąd systemu?
3) Nie mogę uruchomić Antutu Benchmark. Program wymaga doinstalowania 3D Bench, a w sklepie Play mam komunikat, że moje urządzenie nie jest rozpoznane. W Globalu wszystko działało.
Chciałem z ciekawości sprawdzić, czy wynik testu będzie wyższy czy niższy. Nie raz widziałem na youtube wyniki dla mojego telefonu (Mi 5s) rzędu 150-160 tys., natomiast ja na Globalu miałem zawsze w okolicach 130 tys. Co ciekawe na GeekBench mam teraz niższe wyniki niż na Globalu...

Edytowane przez uki85
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

1. Wybierz po prostu inną klawę w ustawieniach....

2.Zależnie od motywu, widocznie motyw który pobrałeś nie posiada ikonki Opery, więc wyświetlana jest domyślna...

3. Yeeeeey, jaranie się cyferkami z AnTuTu... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...