uki85 Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) Cześć. Zainstalowałem wczoraj MIUI Polska, cały proces poszedł bez problemu, jednak kilka rzeczy rzuciło mi się w oczy. Nie są to jakieś wielkie problemy, ale jeżeli dałoby się je w jakiś sposób "naprawić", to byłoby fajnie. 1) Emotki w fabrycznej aplikacji do smsów zmieniły się. Nie podobają mi się Wolałem te, które miałem na Globalu. Czy da się jakoś je podmienić czy tylko instalacja innej aplikacji do smsów wchodzi w grę? 2) Mam ustawiony motyw "Bez ograniczeń", a mimo to niektóre ikony aplikacji są "kwadratowe" - np ikonka od przeglądarki Opera. Czy to błąd systemu? 3) Nie mogę uruchomić Antutu Benchmark. Program wymaga doinstalowania 3D Bench, a w sklepie Play mam komunikat, że moje urządzenie nie jest rozpoznane. W Globalu wszystko działało. Chciałem z ciekawości sprawdzić, czy wynik testu będzie wyższy czy niższy. Nie raz widziałem na youtube wyniki dla mojego telefonu (Mi 5s) rzędu 150-160 tys., natomiast ja na Globalu miałem zawsze w okolicach 130 tys. Co ciekawe na GeekBench mam teraz niższe wyniki niż na Globalu... Edytowane 12 Maja 2018 przez uki85
Nezumi Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1. Wybierz po prostu inną klawę w ustawieniach.... 2.Zależnie od motywu, widocznie motyw który pobrałeś nie posiada ikonki Opery, więc wyświetlana jest domyślna... 3. Yeeeeey, jaranie się cyferkami z AnTuTu...
Rekomendowane odpowiedzi