jacekc1982 Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 Witam Czy ktoś mi może powiedzieć jak w tym chińskim badziewiu ustawić powiadomienia push up? Ludzie do mnie dzwonią na Messenger lub WhatsApp i w ogóle nie dostaję żadnych powiadomień jak telefon jest uśpiony. Dopiero po wybudzeniu widzę ile mam połączeń nieodebranych i nieprzeczytanych wiadomości. Bardzo mnie to irytuje. Byłbym wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu problemu. Ustawiłem wszystko w opcjach powiadomień. Zezwoliłem aplikacji wszystkie możliwe zgody i nadal nic nie ma. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Kiohin Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Powiadomienia to masakra w MIUI, ja mam ten sam problem. Czasami odtworzy dźwięk dla powiadomienia, lecz na ekranie blokady nic nie widać, dioda nic nie sygnalizuje. Dioda to osobna historia i żeby ona zadziałała prawidłowo to trzeba wrzucić rom w wersji 8.X, bo na 9.X ona nie działa.
jacekc1982 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2018 Snap 625Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi