Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam pisze to pytanie bo zona mi wlasnie narzeka ze czasem w jej redmi 1s nie wyskakuje klawiatura. rzadko sie to zdarza ale jednak. naciska np na pasek gdzie wpisac adres strony , kursor miga a klawiatura ni wyskakuje. no i jeszcze narzeka ze jej czasem apki ubija (ale to juz wytlumaczylem ze dopuki chinczyki sami nie naprawia to dalej tak bedzie)  i przestalo jej dzisiaj dzialac wyszukiwanie glosowe - jest napisane "w tej chwili nie mozna nawiazac polaczenia z google" ktos wie jak te sprawy rozwiazac?

Posted

Mało wolnej pamięci to nie ma klawiatura gdzie wskoczyć. Zainstaluj sobie startup manager i wyłącz wszystko co nie potrzebne z autostartu.

Ja i G2

Posted

czyli jednym slowem wszystkiemu winien ten nieszczesny ram, mam nadzieje ze xiaomi cos z tym zrobi bo na forach zagrnicznych tez o tym trabia a przeie na redrice 1 wszystko bylo ok a mial tez 1gb ramu wiec problem jest napewno do naprawienia

Posted

niestety tego sie obawiam ze skoro zapuscili sie w miui 6 to dadza se spokoj z bledami piatki. a prawda jest taka ze pewnie za 3 miechy zobaczymy szostke na 1s i to pewnie bedzie przez miesiac lub dwa cholernie niedopracowana, tak wiec realnie poczekamy z pol roku na stabilny soft:) lipa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...