igoor1983 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 witam pisze to pytanie bo zona mi wlasnie narzeka ze czasem w jej redmi 1s nie wyskakuje klawiatura. rzadko sie to zdarza ale jednak. naciska np na pasek gdzie wpisac adres strony , kursor miga a klawiatura ni wyskakuje. no i jeszcze narzeka ze jej czasem apki ubija (ale to juz wytlumaczylem ze dopuki chinczyki sami nie naprawia to dalej tak bedzie) i przestalo jej dzisiaj dzialac wyszukiwanie glosowe - jest napisane "w tej chwili nie mozna nawiazac polaczenia z google" ktos wie jak te sprawy rozwiazac?
Robbo Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Mało wolnej pamięci to nie ma klawiatura gdzie wskoczyć. Zainstaluj sobie startup manager i wyłącz wszystko co nie potrzebne z autostartu. Ja i G2
igoor1983 Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 przecie w miui jest jakis autostart i jest tam w sumie niewiele rzeczy
Robbo Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Czy to taki wielki problem zainstalować... Zobaczysz ile masz uruchomionych niepotrzebnych procesów. Naklikane z Onda v989
igoor1983 Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 czyli jednym slowem wszystkiemu winien ten nieszczesny ram, mam nadzieje ze xiaomi cos z tym zrobi bo na forach zagrnicznych tez o tym trabia a przeie na redrice 1 wszystko bylo ok a mial tez 1gb ramu wiec problem jest napewno do naprawienia
tosshi2 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Raczej już nie zobaczymy poprawy na Miui V5. Poprawa pewnie będzie na V6.
igoor1983 Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 niestety tego sie obawiam ze skoro zapuscili sie w miui 6 to dadza se spokoj z bledami piatki. a prawda jest taka ze pewnie za 3 miechy zobaczymy szostke na 1s i to pewnie bedzie przez miesiac lub dwa cholernie niedopracowana, tak wiec realnie poczekamy z pol roku na stabilny soft:) lipa
kemezrp Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Robiłem to już wcześniej i nie pomogło to w żaden sposób.
Recommended Posts