kubulwg Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Witam, kupiłem ostatnio Redmi 4a z zalogowanym kontem, sprzedawca miał mi podesłać hasło do konta Mi, jednak do teraz go nie otrzymałem.. telefon nie jest kradziony bo mam do niego pudełko wraz ze zgodnym imei, jednak brak dowodu zakupu. Nie mogę zrobić ustawień fabrycznych, bo inaczej telefon będzie bezużyteczny.. Kiedyś miałem Redmi Note 2, ale z już wgranym twrp i bez problemu mogłem sflaszowac przez nie ROM nie oparty o miui i wszystko chodziło, jednak potem napisałem do Xiaomi, podeslalem screena dowodu zakupu i mi blokadę ściągnęli, jednak tutaj nie mam ani dowodu zakupu, ani odblokowanego bootloadera żeby wgrać twrp.. jest jakaś z metoda na to? Na yt jest pełno filmików z 4a gdzie ludzie flaszują przez MiFlasha i blokada znika, jednak nie wiem czy to nie jest fejk..
mrosi Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi