Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Niecałe 2 tygodnie temu kupiłem na Aliexpress ekran LCD do mojego Xiaomi Mi3 z zamiarem wymiany tego, który stłukłem. Dziś odebrałem paczkę. Obawiałem się, że mogę nie otrzymać oryginalnego komponentu, ale to, co zobaczyłem... 

Spójrzcie na załączone zdjęcie i napiszcie mi, czy mam się śmiać, czy płakać? Wieś tańczy [robot dance] i śpiewa! :o

Z pozdrowieniami,

Adrian

post-3490-0-07197100-1409607131_thumb.jp

Opublikowano

Otrzymałem odpowiedź ze sklepu. Zaoferowali zwrot pieniędzy, gdy odeślę do nich ekran, co zamierzam uczynić jak najszybciej. Co ciekawe, sprzedawca utrzymuje, że ich ekran na pewno jest oryginalny... :F

Nie rozwiązuje to niestety mojego problemu co dalej z uszkodzonym ekranem. Kupować od innego dostawcy? Ani serwis w Bułgarii, ani portal ibougou nie odpisali na wysłane im wiadomości.

Opublikowano

Otrzymałem odpowiedź ze sklepu. Zaoferowali zwrot pieniędzy, gdy odeślę do nich ekran, co zamierzam uczynić jak najszybciej. Co ciekawe, sprzedawca utrzymuje, że ich ekran na pewno jest oryginalny... :F

Nie rozwiązuje to niestety mojego problemu co dalej z uszkodzonym ekranem. Kupować od innego dostawcy? Ani serwis w Bułgarii, ani portal ibougou nie odpisali na wysłane im wiadomości.

ibuygou odpisuje po 48h zazwyczaj, więc poczekaj :P

Opublikowano

Kutwa, mam ten sam problem. Telefon spadł niczym kanapka z masłem, ekranem do dołu. Ekran rozsypał się w drobny mak. Nie działa dotyk. Telefon mam nieco ponad tydzień. 

Czytałem, że na ali większość to podróby.

Ktoś z forum może zajął by się (odpłatni) wymianą wyświetlacza?...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...