AdiQue Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Cześć, Niecałe 2 tygodnie temu kupiłem na Aliexpress ekran LCD do mojego Xiaomi Mi3 z zamiarem wymiany tego, który stłukłem. Dziś odebrałem paczkę. Obawiałem się, że mogę nie otrzymać oryginalnego komponentu, ale to, co zobaczyłem... Spójrzcie na załączone zdjęcie i napiszcie mi, czy mam się śmiać, czy płakać? Wieś tańczy [robot dance] i śpiewa! Z pozdrowieniami, Adrian
PolskaWTF Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Walcz o zwrot pieniędzy, a wieś wsią :/ zawsze możesz jakimiś winylowymi skinami zasłonić to okropeiństwo
AdiQue Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 Otrzymałem odpowiedź ze sklepu. Zaoferowali zwrot pieniędzy, gdy odeślę do nich ekran, co zamierzam uczynić jak najszybciej. Co ciekawe, sprzedawca utrzymuje, że ich ekran na pewno jest oryginalny... :F Nie rozwiązuje to niestety mojego problemu co dalej z uszkodzonym ekranem. Kupować od innego dostawcy? Ani serwis w Bułgarii, ani portal ibougou nie odpisali na wysłane im wiadomości.
Stachura5 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Otrzymałem odpowiedź ze sklepu. Zaoferowali zwrot pieniędzy, gdy odeślę do nich ekran, co zamierzam uczynić jak najszybciej. Co ciekawe, sprzedawca utrzymuje, że ich ekran na pewno jest oryginalny... :F Nie rozwiązuje to niestety mojego problemu co dalej z uszkodzonym ekranem. Kupować od innego dostawcy? Ani serwis w Bułgarii, ani portal ibougou nie odpisali na wysłane im wiadomości. ibuygou odpisuje po 48h zazwyczaj, więc poczekaj
t.bone Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Kutwa, mam ten sam problem. Telefon spadł niczym kanapka z masłem, ekranem do dołu. Ekran rozsypał się w drobny mak. Nie działa dotyk. Telefon mam nieco ponad tydzień. Czytałem, że na ali większość to podróby. Ktoś z forum może zajął by się (odpłatni) wymianą wyświetlacza?...
Rekomendowane odpowiedzi