booli Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Witam Zauważyłem na moim redmi dziwny objaw, tzn. lekko obrócony obraz na ekranie. Po lewej stronie ekranu pojawił się czarny obszar o szerokości u góry ekranu około 2mm, przez co ikona stanu baterii znajdująca się po prawej na górze jest częściowo niewidoczna. Na ekranie wszystko jest przechylone w prawo. Już przy uruchamianiu telefonu, jak się pojawia logo Mi i napis Unlocked na dole ekranu to jest on widocznie przechylony w prawo. Dosyć dobrze widać to na załączonej fotce. Czy można to jakoś skalibrować? Pozdrawiam
booli Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Problem rozwiązany Przyczyna banalna. Mam założone szkło Mofi z czarną ramką i się przesunęło... w lewo. Ramka na szkle zasłoniła część ekranu z prawej strony i odsłoniła ramkę telefonu z lewej. Sorry za zamieszanie.
kamillm Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi