Haitoke Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Witajcie, dzisiaj siedząc w pociągu, przy zwykłym używaniu telefonu (facebook, messenger) nagle się wyłączył. Zaczął się proces restartowania, logo MI przeszło kilka razy aż załapał system. Okej, załadował się, stwierdziłem, że sprawdzę snapchata no i cóż, znów się wyłączył, stwierdziłem, że wyłącza się przy najprostszych czynnościach. Telefon działa prawidłowo będąc podłączonym do powerbanka, dlatego pomyślałem, że musi być coś z baterią; okazało się, że przy podłączeniu % baterii zaczął rosnąć z 63 do 78% bardzo szybko. Myślę, że warto dodać, iż przedwczoraj instalowałem najnowszy soft = 8.4.19, pewnie to jakiś zbieg okoliczności, ale spróbowałem zainstalować poprzednią wersję - 7.12.14 - to samo. Nie mam pojęcia, czy jest sens wymiany baterii, bo to może być równie dobrze płyta, a co do płyty głównej, telefon wpadł mi dwa razy do wody, ale szybko został z niej wyciągnięty i wszelkie otwory były energicznie przedmuchiwane. Proszę o porady.
mrosi Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi