msk Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Hej, Działa w tym sofcie hotspot WiFi? Na 24 mi działał bez problemów. Jak próbuję włączyć hotspota, to telefon dostaje kociokwiku. Włącza/Wyłącza non stop hotspota i się makabrycznie grzeje. Trzeba go rebootować aby w ogóle się odwiesił i przestał włączać/wyłączać hotspota. Ktoś, coś, gdzieś?
SunTzu Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Trochę zawsze grzał, ale widać musisz zrobić WIPE.
msk Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 dziwne... wczoraj za nic nie się włączył mimo rebootów telefonu kilka razy, a dziś wszystko chodzi... może źle mi kartę sim1 załączył. NVM. Można ten temat do kosza wyrzucić bo nie jestem w stanie ponownie wygenerować tego błędu.
osekltd Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Raz miałem identycznie. Powodem było ograniczenie transmisji komórkowej w firewall'u. Jak jechałem na urlop, bawiłem się ograniczeniem transmisji, żeby rachunek za roaming nie zabił mnie po powrocie, potem o tym zapomniałem. Włączam hot spot, a tu dokładnie jak opisałeś. Dopiero restart telefonu, 15 minut myślenia, zmiana ustawień (panel sterowania > monitor danych > ograniczenia bodajże) i zadziałało. _____________ Pozdrawiam OsekLtd Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez osekltd
msk Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No ja mam na stałe włączone ograniczenie korzystania z 3G przez wszystkie apki typu system/synchronizacja itp. Ale tamto mi się raz zdażyło. Dziwne.
Rekomendowane odpowiedzi