fazik11 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam Kupując - Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet International Version - 3GB RAM 16GB ROM BLACK z gearbest - https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_637661.html jest tam chińska ładowarka. 1.Czy wystarczy dokupić przejściówkę do wtyczki chińskiej i będzie ładowarka działać w sieci 220v? 2.W wersja international rozumiem że jest przeznaczona na region azjatycki - więc czy będzie możliwość zmiana języka sytemu android na polski? 3. Czy w wersji international jest możliwość zmiana rom, miui i zrobienia roota ?
konsolite Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Cześć, 1. Będzie działać. W zestawie powinna być przejściówka na nasze gniazdka. W komentarzach jest nawet zdjęcie zestawu z tą przejściówką. 2. Nie pamiętam, ale kupiłem w listopadzie Mi Note 2 International i miał język PL, ale od razu zmieniłem soft. 3. Tak, da się. Na Twoim miejscu rozważyłbym kupno telefonu z większą ilością pamięci ROM.
fazik11 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dziękuje za odpowiedź szybką.
Rekomendowane odpowiedzi