Jump to content
  • 0

Zmiana Redmi Pro na coś z wyższej półki

skejcikk1

Question

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Zastanawiam się nad zmianą swojego Redmi Pro na coś z wyższej półki.

Moje wymagania:
Wielkość ekranu:  >5,5"
Ilość RAM/ROM: Min 4gb ram/64GB
Dual/Single sim: tak
Wymagania (parametry, funkcje): Solidna bateria, przyzwoity aparat, NFC było by fajną sprawą,  Nowoczesny wygląd, najlepiej 16:9 chciałbym spróbować z takim telefonem

Interesuje mnie Redmi 5/5plus  Mi6 lub Mi Mix 2/2s
Żaden z nich nie ma ekranu OLED niestety, jak z obrazem na tych telefonach? Warto kupować teraz Mi Mix 2s czy lepiej poczekać na premiere Mi 7? Może zaskoczą nas pozytywnie.

Interesuje mnie telefon z wyższej półki. jeśli chodzi o cenę to raczej nie czuję presji. Zawsze mogę odłożyć trochę więcej i kupić w nastepnym tygodniu. Aczkolwiek limit ustalam na max 550€(2200zl). Euro bo mieszkam w Holandii i mam zamiar tutaj kupić ten telefon.

W grę wchodzi tylko Xiaomi :)

Edited by skejcikk1

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Co do Mi Mix 2 ktore sprzedaje z oficjalnej dystr za 2150 zł, to ponizej kilka opinii sprzed paru dni od kilku ( reszta nie odpisala na mojego maila ) uzytkownikow ktorzy zakupili u mnie ten model w grudniu i styczniu oraz lutym :) 

R5 oraz R5+ to polke nizej od serii Mi wiec jesli patrzysz na Mi nie schodz nizej niz ta wlasnie seria. Co do obrazu jest wg mnie swietny, Mi6 jest bardziej poreczny ale do codziennego uzytkowania to na pewno wiekszy ekran jest duzo bardziej wygodny

Bez tytułu.png