Mirekswirek Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 WitamNigdy nie korzystałem z dwóch kart SIM a mam pytanie. Mianowicie czy jest możliwość ustawienia w Mi 6 tak aby jedną kartę używać tylko do rozmów z wyłączoną transmisją danych w roamingu a drugą tylko do internetu. Jak patrzę na ustawienia to chyba mogę wyłączyć roaming/transmisję danych ale na obydwu kartach jednocześnie, nie jestem pewien dlatego pytam. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
piotrekj66 Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 trak jest taka opcja a dokladnie dwie, znajdziesz je w ustawiniach->karty sim. Nadole masz karta sim preferowana dla: -polaczenia (mozesz ustawic jedn z kart sim lub obje (nieystawione) -internet (tutaj musisz wybrac jedna konkretna karte ktora danej chwili obsluguje neta)
Mirekswirek Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 trak jest taka opcja a dokladnie dwie, znajdziesz je w ustawiniach->karty sim. Nadole masz karta sim preferowana dla: -polaczenia (mozesz ustawic jedn z kart sim lub obje (nieystawione) -internet (tutaj musisz wybrac jedna konkretna karte ktora danej chwili obsluguje neta) Ok, dzięki. Nie byłem pewien. Jadę poza Europę i mała pomyłka w kartach i pociągnie mi po kosztach transmisji w roamingu poza UEWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
piotrekj66 Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 wszystko dziala bardzo sprawnie, sam korzystam czesto podrózujac miedzy Polska a UK
Mirekswirek Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Potwierdzam, już sprawdziłem działa jak powinno Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
niXon Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Ale podczas rozmowy głosowej, internetu nie będzie.
Rekomendowane odpowiedzi